SGP-bestuurdersvereniging

De SGP-bestuurdersvereniging is een vereniging voor alle SGP bestuurders en politici. Een belangrijk onderdeel van de vereniging is het geven van (persoonlijke) adviezen rondom politieke werkzaamheden. Daarbij is de vereniging vertegenwoordigd in diverse netwerken en onderhoudt het contacten met belangenorganisaties en collega-verenigingen.

De bestuurdersvereniging stimuleert en ondersteunt provinciale en regionale bijeenkomsten. Daarnaast organiseert de vereniging landelijke bijeenkomsten. Het werven en begeleiden van nieuwe politieke talenten en bestuurders behoort ook tot de verantwoordelijkheden van de Bestuurdersvereniging. Daarnaast zijn ze binnen SGP-partijverband betrokken bij diverse selectie-adviesprocedures. En er is een belangstellingsregistratie voor potentiƫle wethouders en burgemeesters. Verder heeft de bestuurdersvereniging een divers opleidingsaanbod beschikbaar, waarbij maatwerk en de behoefte van de politicus of bestuurder centraal staat.

Politiek uitwisselingsplatform

De SGP-bestuurdersvereniging biedt haar leden een politiek uitwisselingsplatform. Hier vinden politici en bestuurders relevante informatie met betrekking tot de taken die men uitvoert. De SGP-bestuurdersvereniging geeft daarnaast antwoord op inhoudelijke, procedurele of juridische vraagstukken waar bestuurders en politici mee te maken krijgen. Dit kan zowel op individueel als op politiek inhoudelijk niveau. Bovendien bieden ze specifieke steun en advies voor intervisie en persoonlijke begeleiding op maat.

Organisatie Netwerk Weerbaar Bestuur | Fysieke en/of digitale bedreiging en intimidatie | Integriteit | Preventie en trainingen | Vertrouwenspersonen / intervisie

Contact